Интернет-магазин SushisT
Пн-Пт: с 09:00 до 18:00
Суббота, Воскресение: выходные

Доставка по Киеву
Понедельник - Пятница: с 11:00 до 19:00
Суббота, Воскресение: выходные

Отправка Новой Почтой
Понедельник - Пятница
Заказы оформленные до 13:00 отправляются в тот же день, после - следующего.

Интернет-магазин продуктов для суши

Секрети приготування супу Рамен

Категории
Сьогодні розповімо вам усі секрети приготування супу Рамен
1. Знайти правильну лапшу. Рамен - це не єдиний варіант локшини для супу. Навіть в Японії активно експериментують над класичним рецептом і готують суп з різних її видів. Наприклад, з яєчної локшини або ж соби. Будь-яка локшина швидкого приготування ідеально підходить для рамена
2. Готуйте на бульйоні. Його смак визначає те, яким в результаті вийде блюдо. Рамен можна приготувати з м'ясного бульйону (свинина, яловичина) або овочевого.
3. Не бійтеся експериментувати. Рамен - це не традиційне блюдо, рецептуру якого ні в якому разі не можна змінити. Жителі Японії активно тестують нові рецепти і експериментують з інгредієнтами. Все залежить лише від ваших смакових уподобань. Ви не пошкодуєте, якщо спробуєте додати в рамен тофу, кінзу, зелену цибулю, авокадо.
4. Подавайте рамен правильно. Ідеальний рамен - це не тільки гармонійне поєднання всіх інгредієнтів, а й правильна подача. Щоб насолодитися смаком японського супу, подайте його в національних глибоких мисках і з паличками. Прикрасьте рамен половинкою яйця, зеленню і скибочками свинини, тофу або авокадо. Вийде не тільки смачно, але і дуже апетитно.
Вже готові єксперементувати ? Тоді ласкаво просимо до нашого сайту за покупками
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
Доставка по всій території України
Доставка по всій території України