Інтернет-магазин SushisT
Понеділок - П'ятниця: 09:00-18:00
Субота, Неділя: Вихідний

Доставка по Києву
Понеділок - П'ятниця: 11:00-19:00
Субота, Неділя: Вихідний

Відправка Новою Поштою
Понеділок - П'ятниця
Замовлення оформлені до 13:00  відправляються в той же день,      після - наступного.

Інтернет-магазин продуктів для суші

Секрети приготування супу Рамен

Категорії
Сьогодні розповімо вам усі секрети приготування супу Рамен
1. Знайти правильну лапшу. Рамен - це не єдиний варіант локшини для супу. Навіть в Японії активно експериментують над класичним рецептом і готують суп з різних її видів. Наприклад, з яєчної локшини або ж соби. Будь-яка локшина швидкого приготування ідеально підходить для рамена
2. Готуйте на бульйоні. Його смак визначає те, яким в результаті вийде блюдо. Рамен можна приготувати з м'ясного бульйону (свинина, яловичина) або овочевого.
3. Не бійтеся експериментувати. Рамен - це не традиційне блюдо, рецептуру якого ні в якому разі не можна змінити. Жителі Японії активно тестують нові рецепти і експериментують з інгредієнтами. Все залежить лише від ваших смакових уподобань. Ви не пошкодуєте, якщо спробуєте додати в рамен тофу, кінзу, зелену цибулю, авокадо.
4. Подавайте рамен правильно. Ідеальний рамен - це не тільки гармонійне поєднання всіх інгредієнтів, а й правильна подача. Щоб насолодитися смаком японського супу, подайте його в національних глибоких мисках і з паличками. Прикрасьте рамен половинкою яйця, зеленню і скибочками свинини, тофу або авокадо. Вийде не тільки смачно, але і дуже апетитно.
Вже готові єксперементувати ? Тоді ласкаво просимо до нашого сайту за покупками
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
Доставка по всій території України
Доставка по всій території України