Інтернет-магазин SushisT
Понеділок - П'ятниця: 09:00-18:00
Субота, Неділя: Вихідний

Доставка по Києву
Понеділок - П'ятниця: 11:00-19:00
Субота, Неділя: Вихідний

Відправка Новою Поштою
Понеділок - П'ятниця
Замовлення оформлені до 13:00  відправляються в той же день,      після - наступного.

Інтернет-магазин продуктів для суші

Як готують рис в ресторанах ???

Категорії

Найголовніше в суші - це, звичайно ж, рис! Якщо рис зварений правильно, можна вважати, що справа зроблена.

Отже, Рис необхідно спочатку ретельно промити в холодній воді, до тих пір, поки вода не буде залишатися прозорою (спочатку вона буде каламутною від рисової пудри).Помістіть рис в рисоварки, залийте водою в пропорції 50/50 (вода буде на пару сантиметрів над рисом), закрийте кришку. Тиснемо кнопку Start і йдемо займатися своїми справами. Через сорок хвилин рис готов !!! Викладаємо рис в дерев'яну діжку або в будь-яку іншу, зручну для перелопачування ємність. Заливаємо рис рисовим соусом, приблизно 100гр соусу на 1кг готового рису. (Розчинити в 0.5л рисового оцту 300гр цукру і 100гр солі, в деяких закладах додають лист водорості Даші Комбу і дають настоятися.)

Увага!!! Рис не можна перемішувати. За допомогою дерев'яної лопатки пролопачіваете його і розподіляєте рівномірно суміш. Дайте рису охолонути до температури тіла, потім з ним можна працювати.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
Доставка по всій території України
Доставка по всій території України