Як приготувати заморожений морський коктейль у вершковому соусі
Енергетична цінність на порцію:
- Калорійність - 362 Ккал
- Білки - 30 Грам
- Жири - 20 Грам
- Вуглеводи - 11 Грам
Складові:
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчика
- Вершки 150 мл
- Соєвий соус 2 столові ложки
- Оливкова олія 2 столові ложки
- Коктейль із морепродуктів 500 г
- Сіль за смаком
- Молотий чорний перець за смаком
Інструкція приготування:
- Попередньо потрібно розморозити морський коктейль.
- Додаємо оливкову олію в сковороду, дрібно нарізаємо цибулю з часником і обсмажуємо 2-3 хвилини на середньому вогні.
- До обсмаженої цибулі з часником додаємо вершки, трохи соєвого соусу, перець і гасимо 3-4 хвилини на середньо-сильному вогні, весь час помішуючи вершки, щоб вони не закипіли.
- Гасимо морський коктейль протягом 7 хвилин.
Порада до рецепту
Морський коктейль можна подати як з відвареним рисом, так і з локшиною.
Пропозиції від нашого магазину
Також хочемо звернути вашу увагу, що інтернет-магазин все для суші - SushisT пропонує купити різні морепродукти в тому числі морський коктейль оптом і в роздріб з доставкою по всій Україні.

