Ви ще не знайомі з цим японським смаколиком?
Моті є чимось середнім між морозивом і тістечком: в'язке і щільне рисове тісто, усередині якого ніжний збитий крем з різними наповнювачами. Цей десерт прийнято зберігати замороженим, але перед подачею йому необхідно дати нагрітися до кімнатної температури.
Популярні японські солодощі готують з вареного рису мотігоме. Це особливий сорт, який відрізняється від стандартного рису для суші солодкуватим смаком і дуже високим вмістом крохмалю.
Моті бувають різних смаків і кольорів. Для цього в готове рисове тісто додають натуральні барвники: ягідні соки або фруктове пюре.
Начинкою для моті може служити що завгодно: фрукти, ягоди, морозиво або крем.
Дуже радимо скуштувати цей смачний японський десерт